Höga herrkläder

Tall Mens Clothing

Höga herrkläder

Att hitta snygga kläder för en smal och lång herre kan vara svårt. Alla marknadsföringsinsatser betonar tunna eller byggda modeller, vilket ger liten motivation för smala och längre män. Små och höga storlekar finns hos ett fåtal återförsäljare, men de är vanligtvis enkla och enkla - och ibland till och med daggy.

Så, var börjar du din sökning?

Det är här medelhöga kläder lyser, men först några modetips för långa killar om hur man klär sig anständigt.

Hur gör medelhöga kläder fungerar - Mediumtallclothings historia

Välkommen till vårt sortiment av kläder designade bara för långa människor som du och jag. Vi är två barndomsvänner som precis har övergett våra dagliga jobb för att arbeta heltid med att designa utmärkta passformer för milda jättar över 180 cm. Ta en titt, läs vår berättelse och kontakta oss om du har några frågor.

Vi fortsatte att återinvestera alla intäkter efter att vi hade spenderat alla våra besparingar på t-shirts. Som ett resultat har de ursprungliga 150 t-shirtarna nu stöttat hela vårt sortiment av högvänliga kläder.

Vi är kunder av vårt eget varumärke, därför måste allt vi gör uppfylla våra höga krav. Allt måste vara över genomsnittet vad gäller kvalitet, passform, kundservice och leverans.

Hur medelhöga kläder löser ditt problem

Mediumtallclothing tillhandahåller kläder för långa och smala män och eliminerar stressen med att försöka hitta rätt passform. Vårt företag är specialiserat på höga kläder och har levererat det till samhället i över 5 år.

Vad vi ger våra kunder 

Vi tillhandahåller ett brett utbud av högkvalitativa kläder, inklusive t-shirts, skjortor, tröjor, jackor, byxor och strumpor.

T-shirts 

Våra t-shirts är gjorda av högkvalitativa material, med utmärkt skräddarsydd. Alla våra outfits är skapade för att vara enkla, fashionabla och tidlösa plagg som kan bäras året runt.

Den är väldigt mjuk, skrynkelsäker och långvarig tack vare de långa bomullsfibrerna. Det är väldigt milt för känslig hud utöver allt annat. Du måste uppleva det för att tro det!

Den är idealisk för en lång person som vill ha en anpassad passform för sitt vardagliga liv och är trött på att bära samma gamla.

Våra t-shirts är utmärkta för vardagskläder och kan även bäras dagligen.

Skjortor

Den här tröjan designades omtänksamt med din form och längd i åtanke. Vill du att dina vänner och familj ska veta att du har stil men också värdesätter praktisk och komfort? Det är precis vad den här långa skjortan kommer att göra för dig.

På grund av de långa bomullsfibrerna är den extremt mjuk, rynkbeständig och långvarig. Dessutom är den otroligt skonsam mot känslig hud.

Våra skjortor finns i en mängd olika stilar, inklusive oxford, denim, phoenix och mer, och kan bäras både formellt och professionellt.

Tröjor

Mediumtallclothing-tröjorna är ett nytt tillskott till Mediumtallclothing-kollektionen. Vi letade igenom världen efter det bästa tyget och började designa de ultimata tröjorna för långa män – herrtröjor skräddarsydda för att passa killar som dig.

Mjuk som ett moln. Den är också anpassningsbar, eftersom den kan bäras ensam eller i lager med en hög skjorta eller en lång kavaj. Bär den med en vanlig t-shirt, en Oskar Tall Dress Shirt eller ingenting alls. För det är vad Mediumtallclothing handlar om.

Våra tröjor finns i en rad olika stilar, inklusive college, ull och turtleneck, och är lämpliga för både fritid och professionell användning.

Jackor

Hela vår kollektion är designad och försedd med långa män i åtanke, så alla kappor och jackor du hittar här på medelhöga kläder är lämpliga för långa killar. Våra kappor och jackor är extra långärmade och extra höga. Det finns många olika stilar, färger och storlekar att välja mellan.

Våra jackor är gjorda av det finaste tyget som finns, vilket är mjukt, skrynkelbeständigt, långvarigt och bekvämt att bära.

Våra jackor är sammansatta av ull och finns i en mängd olika utföranden som fleecejackor, tjocka ulljackor och overshirts som kan bäras vardagligt eller formellt.

Byxor

I den ständigt föränderliga casualiseringen av formella klädselsregler har ett par bra skräddarsydda herrbyxor överskuggats av chinos, jeans och den mer tilltalande byxan med breda ben.

Vårt företag är specialiserat på att tillverka bland annat byxor, jeans, träningsbyxor och tekniska byxor. För byxor och byxor använder vi det bästa materialet som finns, som är skrynkelfritt, tvättbart och extremt bekvämt, vilket gör det idealiskt för en lång kille.

Vi tillhandahåller ett utbud av byxor som jeans, träningsbyxor och tekniska byxor som kan bäras på ett antal sätt, som officiellt i jeans, informellt i träningsbyxor och professionellt i tekniska byxor.

Vår garanti till kunder

Perfekt passformsgarantin gäller alla våra plagg. Det betyder att du har upp till 30 dagar på dig att prova kläderna. Du får dina pengar tillbaka om du inte är nöjd! Inga frågor ställda.

Tips för att hitta de bästa kläderna för långa och smala män 

För oss långa och smala killar behöver mode inte vara ett fult ord; ändå måste du vara väl förberedd för att ta dig an uppgiften. Målet är att skapa en proportionell optisk illusion. Det är viktigt att veta vad du letar efter när du är ute och handlar.

Här är några av mina tips för att framhäva din längd genom kläder och maximera den naturliga uppmärksamhet du drar.

Det finns inte mycket användbar information tillgänglig. När smala och långa män söker stilhjälp erbjuds de vanligtvis praktiska rekommendationer som att gå till gymmet eller äta mer mat. Ja, dessa förslag är fördelaktiga, men det kommer att ta månader, om inte år, innan du märker några resultat.

  1. Undvik överdimensionerade kläder

Majoriteten av långa människor tror att bärande stora kläder kommer att få dem att framstå som polerade, men motsatsen är faktiskt sant. Du ser ut som ett skelett. De stora kläderna tjänar bara till att belysa hur

smal du är. Välj plagg som är välsittande och lämpliga för dig, utan att överflödigt tyg hänger runt. Det betyder inga stora skjortor eller kappor. 

  1. Undvik alltför tighta jeans

Jag vet att vi rekommenderade att bära kläder som passar, men gå inte överbord med tätheten eftersom det kommer att få dig att verka ännu smalare. De drar uppmärksamheten till din lilla figur, vilket gör att du ser smalare ut än du är. Välj istället för smala eller passande jeans som ger lite rörelseutrymme för dina ben att andas samtidigt som de ser större ut.

  1. Bär skrymmande tyg

Tyger som flanell, denim och manchester skapar intrycket av att ha mer kroppsmassa än du faktiskt har, vilket gör att du verkar bredare och mer muskulös.

  1. Lagra upp

Varva dina plagg från lätt till tungt och från tunt till tjockt. Detta innebär i huvudsak att du bör börja med det lättaste och tunnaste tyget (som en vanlig vit t-shirt eller en vanlig vit skjorta) och arbeta dig upp till ett tyngre yttre lager, som en jeansjacka . 

  1. Arbeta med färger

Ljusare nyanser, som vit, beige eller pasteller, kan vara lämpliga. Många är medvetna om att mörkare färger får dig att se smalare ut, men få är medvetna om att ljusare färger får dig att se större ut.

Långa smala killars favoritskjortor

Det kan vara svårt att hitta ett märke som erbjuder rätt passform för tunna och höga herrkläder, särskilt när det kommer till skjortor. Ärmarna ska täcka dina handleder, längden ska nå toppen av din midja och passformen ska vara lös utan en bölja av överflödigt tyg.

Mediumtallclothing har de bästa höga t-shirts såväl som rätt passformade långa långärmade skjortor. Att du aldrig kommer att vilja ta av dem.

Vårt företag Mediumtallclothing hjälper långa och smala individer att välja en bättre metod för att klä sig och framstå som fantastisk. Vi har hjälpt många människor att fatta bättre klädbeslut i många år och kommer att fortsätta att göra det i framtiden.

Relaterade inlägg