Returnera och byta

Vi har 100 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 100 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen.

Klicka bara här, registrera returen och följ instruktionerna . Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Om passformen inte var rätt rekommenderar vi att du provar en annan storlek gratis. Skicka oss ett mail om du har några frågor!

När returen har tagits emot skickar vi dig nya produkter eller återbetalar dina pengar.

Observera att om du returnerar en nedsänkt vara 14 dagar eller mer efter leverans kommer du att få ett presentkort istället för återbetalning.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor her.

För stor?
Våra T-shirts och skjortor är designade för att passa perfekt efter första tvätten. Om du tycker att de är lite stora otvättade rekommenderar vi dig att tvätta produkten redan öppnad. Du är självklart välkommen att returnera varan om den fortfarande inte passar.

Skador och problem
Vänligen kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt. Vid retur - vänligen meddela vårt lager genom att lägga till en lapp med dina returnerade varor.

Återbetalningar
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur. Om det godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.