Vanliga frågor

Vilken storlek ska jag välja?

Våra storlekar är uppdelade efter höjd istället för de traditionella storlekarna. Använd din egen längd som utgångspunkt när du väljer storlek.

Om du är smal rekommenderar vi att du går ner en storlek eller kollar SLIM FIT-alternativet, om tillämpligt. Om du är riktigt bredaxlad rekommenderar vi att du går upp en storlek. Modellen på bilderna är 203 cm och använder den största storleken (200-205).

Hur returnerar jag en produkt?

Klicka bara här, registrera returen och följ instruktionerna . Om passformen inte var rätt rekommenderar vi att du provar en annan storlek gratis.

Skicka oss ett mail om du har några frågor!

Observera att om du returnerar en nedsänkt vara 14 dagar eller mer efter leverans kommer du att få ett presentkort istället för återbetalning.

När returen har tagits emot skickar vi dig nya produkter eller återbetalar dina pengar.

För stor?

Våra T-shirts och skjortor är designade för att passa perfekt efter första tvätten. Om du tycker att de är lite stora otvättade rekommenderar vi dig att tvätta produkten redan öppnad. Du är självklart välkommen att returnera varan om den fortfarande inte passar.

För bred?

Vi har "slim fit" - alternativ för flera produkter. Om ditt föremål känns för brett rekommenderar vi dessa.

Kan jag returnera varor jag inte är nöjd med?

Självklart :) Vi har 100 dagars öppet köp, så det är bara att följa processen som nämns ovan. Skicka gärna en motivering till vad du är missnöjd med. Vi ger inte upp förrän du är helt nöjd!

Vad gör jag om jag behöver ändra min beställning eller adress?

Om beställningen ännu inte har skickats kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på post@mediumtall.no, så hjälper vi dig så fort vi kan.

Var är mitt paket?

Beställningarna packas och skickas dagligen. Har du beställt på fredag ​​eftermiddag eller på helger så skickas paketet på måndag. Vi skickar ett bekräftelsemail till dig så snart vi har skickat paketet. Denna bekräftelse innehåller en spårningskod som talar om för dig var paketet finns.

Hur levereras mitt paket?

Vi kommer att göra vårt bästa för att leverera ditt paket till din dörr. Fraktbolaget kommer att variera beroende på destinationsland.

Vi har fri frakt över hela världen, men vi täcker inte potentiella importskatter i länder utanför EU (till exempel Storbritannien).

Hur lång tid tar det att få mitt paket?

Vi skickar ut beställningar dagligen. Det tar vanligtvis inte mer än en eller två dagar innan paketet levereras.

Vilka betalningsmetoder accepteras?

Vi accepterar betalning med Visa, MasterCard, PayPal och Klarna.

Går det att köpa i en fysisk butik?

Vi säljer för närvarande endast online.

Hur föreslår jag nya produkter eller ger förslag på förbättringar?

Vi uppskattar verkligen input! Skicka vad du än tänker till post@mediumtall.no