Pima T-shirt

En T-shirt gjord speciellt för långa män

MediumTall är en norsk startup som specialiserat sig på kläder för långa män sedan 2014. Alla våra kläder har extra längd, slim fit och extra armlängd. T-shirtarna är gjorda för att förbättra din kroppstyp och få dig att se och må bra. Vi har itererat på passformen på T-shirten över 10 gånger för att göra den perfekt för män över 180 cm. Det här är de viktigaste anledningarna till att du bör prova våra kläder:

 1. Tidlösa väsentligheter: Vi har ansträngt oss mycket för att välja färger som inte går ur mode; vitt, marinblått, svart, grått, grönt, ljusblått, kol, vinrött och några toner av rött och gult är alla färger som passar bra ihop och är säsongslösa. Kläderna passar alla bra ihop så det är lätt att mixa och matcha för ett oändligt urval av outfits.
 2. Tillverkad av och för Tall män: MediumTall grundas av två långa vänner som tröttnat på för korta eller för vida kläder. De bestämde sig för att själva tillverka kläder speciellt för långa män. Från och med t-shirten säljer vi nu skjortor, tröjor, jackor, pikétröjor, byxor, byxor, träningsbyxor, strumpor, Oxford-skjortor, flanellskjortor, mellanvikts-t-shirts, tunga t-shirts och lätta t-shirts, alla kläder som är tidlös, med hög kvalitet och passform för den långa mannen.
 3. Fri frakt över €180 och alltid fri retur. Din tillfredsställelse är viktig för oss och därför kommer vi alltid att ha fri frakt vid returer av dina höga kläder och vid beställningar över 180 €.
 4. Kläder av hög kvalitet som håller länge. Alla våra kläder är noggrant testade och kvalitetskontrollerade för att säkerställa att de håller. Att göra kläder som sitter och håller är miljövänligt och motsatsen till fast fashion.
 5. Överlägsna tyger: Vi använder ett brett urval av tyger: Bomull, Linne, Modal, Tencel, Oxford Cotton, Jersey, Polyesterblandning, Lycra, Elastan, Ekologisk bomull och mer. Vi väljer rätt tyg till rätt plagg utifrån olika kvaliteter som andningsförmåga, hållbarhet, mjukhet och livslängd.

Pima - Världens bästa bomull

Pima bomull är högt ansedd för sina exceptionella kvaliteter, som skiljer den från andra typer av bomull. Här är några viktiga egenskaper hos Pima bomull:

 1. Mjukhet: Pima bomull är känt för sin lyxiga mjukhet. Fibrerna är längre och finare jämfört med vanlig bomull, vilket ger ett slätare och bekvämare tyg. Att bära Pima bomull känns skonsamt mot huden och ger en mysig och behaglig känsla.

 2. Hållbarhet: Pima bomull är känt för sin hållbarhet. Fibrernas långa stapellängd bidrar till dess styrka och motståndskraft mot slitage. Det betyder att plagg gjorda av Pima-bomull, som t-shirts, är mer benägna att behålla sin form och integritet över tid, även vid frekvent tvättning och användning.

 3. Andningsförmåga: Pima bomullstyg är mycket andningsbart, vilket tillåter luft att cirkulera och fukt att avdunsta. Denna egenskap hjälper till att hålla kroppen sval och bekväm, särskilt i varma eller fuktiga klimat. Pima bomulls andningsförmåga gör det till ett föredraget val för klädesplagg avsedda för vardagsbruk eller aktiva sysselsättningar.

 4. Absorberingsförmåga: Pima bomull har utmärkta fuktabsorberande egenskaper. Den kan effektivt absorbera svett från kroppen och hålla dig torr och bekväm hela dagen. Pima-bomullens absorberande karaktär gör den även lämplig för handdukar och andra handdukar som snabbt behöver absorbera vatten.

 5. Färgretention: Pima bomull har utmärkta färgretentionsförmåga. Fibrerna håller färgen bra, vilket resulterar i levande och långvariga färger som motstår blekning, även efter upprepad tvätt. Denna kvalitet säkerställer att kläder gjorda av Pima bomull behåller sitt attraktiva utseende under en längre tid.

 6. Hypoallergen: Pima bomull är generellt hypoallergen och lämplig för personer med känslig hud. Tyget är mindre benäget att orsaka hudirritationer eller allergier, vilket gör det till ett gynnsamt val för individer som är utsatta för allergiska reaktioner.

 7. Miljövänlig: Pima-bomull produceras ofta med hållbara jordbruksmetoder. Många bomullsgårdar i Pima prioriterar vattenbesparing och minimerar användningen av skadliga kemikalier och bekämpningsmedel. Genom att välja produkter tillverkade av Pima bomull kan du stödja miljömedvetna och ansvarsfulla produktionsmetoder.

Sammantaget gör Pima bomulls anmärkningsvärda mjukhet, hållbarhet, andningsförmåga, absorptionsförmåga, färgbeständighet, hypoallergena egenskaper och miljövänliga aspekter det till ett eftertraktat tyg för olika applikationer, inklusive kläder och hemtextilier. Dess överlägsna egenskaper bidrar till en bekväm och njutbar bärupplevelse, vilket gör Pima bomull till ett föredraget val för dem som värdesätter både stil och komfort.

Det är därför du bör investera i vår snygga och bekväma T-shirt för långa män.

Är du trött på att kämpa för att hitta t-shirts som passar bra och som smickrar din höga ram? Kolla inte vidare! Vår kollektion av t-shirts för långa män är noggrant designade för att ge den perfekta kombinationen av stil, komfort och en överlägsen passform. Oavsett om du letar efter en avslappnad vardagströja eller något för att lyfta din garderob, har vi den perfekta t-shirten som passar dina behov. Utforska vårt sortiment och upplev självförtroendet och komforten som kommer med att bära en t-shirt skräddarsydd för långa män.

Exceptionell passform för långa män:

Vi förstår de unika utmaningar som långa individer står inför när det gäller att hitta välsittande kläder. Våra t-shirts för långa män är genomtänkt utformade med förlängda längder och proportionerliga storlekar, vilket säkerställer att du äntligen kan ta farväl av skjortor som kommer att bli korta. Säg hej till t-shirts som är designade för att komplettera din längd och ge en elegant och smickrande siluett. Upplev glädjen i att bära kläder som sitter perfekt och förstärker dina naturliga proportioner.

Mångsidiga stilar för alla tillfällen:

Vår kollektion av t-shirts för långa män omfattar ett brett utbud av mångsidiga stilar för att passa olika tillfällen. Från klassiska rundhalsar till V-ringar, vi har alternativ som passar din personliga stil. Klä upp våra t-shirts med en kavaj och jeans för en smart avslappnad look, eller håll den avslappnad med shorts eller joggingbyxor för en avslappnad atmosfär. Med vårt mångsidiga utbud av stilar och färger har du inga problem att hitta den perfekta t-shirten för att lyfta din garderob.

Hållbarhet som varar:

Att investera i slitstarka kläder är viktigt, särskilt för långa personer som behöver plagg som tål regelbundet slitage och tvätt. Våra t-shirts för långa män är konstruerade med överlägset hantverk och högkvalitativa material för att säkerställa lång livslängd. De förstärkta sömmarna och premiumtygerna gör våra t-shirts tåliga och motståndskraftiga mot att töjas eller krympa. Njut av självförtroendet att veta att din t-shirt kommer att behålla sin form och integritet, även efter otaliga tvättar.

Enkelt skötsel och underhåll:

Vi förstår vikten av bekvämlighet i din hektiska livsstil. Det är därför våra t-shirts för långa män är designade för enkel skötsel och underhåll. Följ bara skötselinstruktionerna så kommer din t-shirt fortsätta att se och kännas bra ut. De högkvalitativa tygerna vi använder är resistenta mot blekning och krympning, vilket gör att du kan njuta av dina favorit-t-shirts under en längre period utan att kompromissa med deras utseende eller kvalitet.

Handla T-shirts för långa män nu:

Nöj dig inte längre med dåligt passande t-shirts. Uppgradera din garderob med våra snygga och bekväma t-shirts designade exklusivt för långa män. Upplev den perfekta blandningen av stil, passform och komfort som får dig att se och känna dig som bäst. Handla vår kollektion idag och upptäck skillnaden som en välsittande t-shirt kan göra i din vardagsstil.